Betalingsmetoder

Paypal
Hvis du velger PayPal -betalingsmåten, blir du automatisk omdirigert til PayPal -siden under bestillingsprosessen. Som PayPal -kunde kan du logge deg inn der med dine brukerdata og foreta betalingen. Du har også muligheten til å betale med direkte debet eller kredittkort uten en PayPal -konto. Etter en vellykket transaksjon vil du motta en bekreftelses -e -post.

forskuddsbetaling via bankoverføring
Hvis du betaler med bankoverføring, vil du motta en bekreftelses -e -post med våre bankopplysninger etter at du har fullført bestillingen. Så snart vi har mottatt betalingen din, blir leveransen sendt samme dag. Vær oppmerksom på at avhengig av bank er overføringstiden 1 til 3 virkedager, noe som øker leveringstiden. For en rask tildeling, vennligst oppgi bestillingsnummeret i den tiltenkte bruken.

Kontanter / betaling på stedet
Du er også velkommen til å komme innom og betale for bestillingen i kontanter (euro). Hvis du ikke har noen kontanter med deg, er det også mulighet for å betale regningen direkte på stedet via PayPal eller enkelt og kontaktløst via kortbetaling.