Ved å kjøpe våre produkter vil du gjøre et utmerket valg.

Vår tekniske kunnskap betyr at vi kan tilby deg den beste kvaliteten til en fornuftig pris. Over ti års erfaring innen luftfjæring i personbiler, SUVer og lette nyttekjøretøyer taler for seg selv. Disse produktene er sensitive reservedeler. Følsom for det faktum at de tilsvarende spesifikasjonene må oppfylles av oss og også av bilprodusenten. Dette inkluderer passende utstyr når det gjelder verktøy og ofte også passende diagnostisk programvare. De fleste diagnoseprogrammer som ikke kommer fra bilprodusenten, oppfyller ikke kravene. Det virker lett å bytte ut disse reservedelene. Imidlertid er det viktig å integrere reservedelen i systemet, idet det tas hensyn til alle eventuelle feil i det eksisterende systemet. Skader på reservedelen som er kjøpt hos oss må forhindres på denne måten. Våre produkter testes i flere trinn før de forlater vårt selskap. Så hvis produktet vårt ikke fungerer, må du først kontrollere at alle andre komponenter i systemet fungerer som de skal.

Temaet luftfjæring
Temaet luftfjæring blir fremdeles sett på som et svært komplisert tema i workshops. Som mekaniker er du ofte tvunget til å bruke en dyr diagnostisk enhet, ettersom muligheten for å avgjøre problemet uten en diagnostisk enhet er svært begrenset på grunn av mangel på erfaring og kan ta noen dager. En datamaskindiagnose, derimot, oppdager en feil i løpet av få minutter. Derfor, som en ettermarkedsleverandør, er vi etterspurt med uavhengige verksteder og sluttkunder når det gjelder prosedyren for å finne en feil.
Når diagnosenheten har vist en feilkode, er det en klar prosedyre som er dokumentert av bilprodusenten. Imidlertid er det kjent at ikke alle feilkoder tolker den faktiske feilen riktig, noe som betyr at kunden pådrar seg unødvendige kostnader, for eksempel utskifting av ikke-defekte deler og andre verkstedskostnader. Et uavhengig verksted liker derfor ikke å ta fatt på en slik odyssé. I mange av disse tilfellene gjorde vår erfaring oss i stand til raskt å løse problemet.

Visste du det egentlig?
Autoriserte forhandlere / verksteder har også lov til å installere alternative produkter.

Konfronter ditt autoriserte verksted med disse prisforskjellene og spør om installasjon av en reservedel eller en billigere reservedel fra det uavhengige ettermarkedet. Spør om nødvendig på et gratis verksted. Du trenger ikke å bekymre deg for materialfeil og garantier. For arbeid på kjøretøyet som ble utført på et uavhengig verksted, må det uavhengige verkstedet tilby en tilsvarende garanti. Og garantikravet på resten av kjøretøyet forblir upåvirket, forutsatt at det ikke er relatert til følgeskader fra feil reparasjoner eller bruk av en dårligere del.

Juridisk informasjon om reservedeler:
Frihandelen med bildeler og muligheten for å selge originaldeler og kopideler både i gratis og i merkevaren er regulert av motorfristblokkfritaksforordningen, eller GVO for kort. Dette unngår en monopolstilling hos bilprodusentene som eneforhandlere av reservedeler, noe som til slutt fremmer konkurranse og kommer forbrukeren til gode. GVO regulerer de forskjellige distribusjonsformene og definerer samtidig egenskapene til reservedeler som brukes for klassifisering i de respektive begrepene.

Erklæring om Kommisjonens forordning (EF) nr. 1400/2002 av 31. juli 2002, art. 1 ledd 1:
Våre produkter fra AMK, Bilstein, Continental, Corteco, Dunlop, ETO, Firestone, RAPA, Staiger og WABCO kan beskrives som originale reservedeler fordi de kommer fra samme produsent og er av samme kvalitet som komponentene som brukes til å montere det nye kjøretøyet er / ble brukt. De er produsert i henhold til de samme spesifikasjonene og produksjonskravene som ble spesifisert av bilprodusenten for produksjon av komponenter eller reservedeler til det aktuelle motorkjøretøyet. Den gamle betegnelsen "Identteil": I henhold til den siste lovgivningen er begrepet "Identteil" foreldet; disse delene blir nå også referert til som originaldeler.
"Kopideler" er produsert av en bildelerprodusent som med dette produktet ikke også er leverandøren til bilprodusenten for hvis modell den spesifikke kopidelen passer. Kopidelen er modellert på den originale eller identiske delen og oppfyller sin funksjon. I Tyskland er reproduksjon av bildeler generelt tillatt. Disse reservedelene er derfor "reservedeler av samme kvalitet". Byttedeler (AT -deler) er bildeler som har blitt omarbeidet og gitt samme kvalitet som en ny del. Også referert til som "renovert reservedel" i vår beskrivelse.